top of page

Bytové konto - Nový software řešení pro správu bytových domů

Projekt Bytové konto vzbuzuje četné dotazy a mnohá zamyšlení nad vedením firem pro správu bytových domů.


Obsahem takového softwarového řešení je online systém, který je dostupný i jako mobilní aplikace.

Tento software transparentně a srozumitelně zobrazuje všechna důležitá data o průběžných i konečných nákladech bytů a přidává mnoho dalších užitečných informací a nástrojů souvisejících se správou bytových domů. Vše je v něm přístupné pro zástupce bytových korporací i pro jednotlivé uživatele bytů. Výstupy umožní mnohem efektivnější správu a řízení provozních nákladů bytů a bytového domu, a řadu dalších zajímavých služeb, často vedoucích k úspoře času a tedy i nákladů na straně všech zúčastněných.


Nový systém nemusí znamenat zásadní navýšení ceny stávajících služeb správce. Také případné náklady na nasnímání budovy do 3D dokumentace a popis stavebních a technologických prvků je jen o málo vyšší než standardní projektová dokumentace, kterou by si měly domy pořizovat. Posledním kamínkem je investice do měřících zařízení, kterou jsou však povinny osadit bytové domy již dnes a dle nových pravidel budou muset také převést do dálkového režimu.


Přidaná hodnota ve formě zmiňovaných úspor a ve vyšší efektivitě správy budovy je již na první pohled evidentní, a proto se těšíme na spuštění systému pro širší veřejnost v roce 2020.


Více informací naleznete průběžně na těchto stránkách za podpory zroditelů myšlenky zkušených matadorů ve svých oborech, pánů Hachlince (Beit), Vyhnálka (CAD Consulting) a Kroha (SBD Praha).






30 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page