top of page

Den otevřených dveří a vzorový byt v Oáza Liberec se blíží

Ve středu 23.9. 2020 navštivte den otevřených dveří a prohlídku vzorového bytu v projektu Oáza v centru Liberce. Výstavba nových družstevních bytů je v plném proudu, dokončení je plánováno na léto 2021, ale pořídit si nový byt můžete již nyní. Neváhejte, 70% všech bytů z projektu Oáza v centru je již prodaných. V Liberci už asi není většího centra, než je dolní část města v okolí OC Forum, terminálu MHD, krajského úřadu a Soukenného náměstí.

Právě nedaleko odsud, blízko hromadné dopravě, úřadům, nákupům i denní či noční zábavě je umístěn projekt OÁZA V CENTRU. Na dosah centra města, ale přitom v klidné a zelené části města. V lokalitě, ze které se do tří minut pomalé chůze dostanete na zastávku MHD, na Krajský úřad, do obchodu, banky či restaurace, stejně tak jako do dvou minut vozem na výpadovku na Prahu, Jablonec, Frýdlant či Děčín.

Přijďte se 23.9.2020 přesvědčit sami o přednostech lokality a výhodách družstevního bydlení. Ve vzorovém bytě si prohlédnete a zažijete standardy bytů. Časy prohlídek budou upřesněny.


8 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page