top of page

Nový projekt Park Milovice

Aktualizováno: 16. 8. 2018



Město Milovice bude obohaceno novou šancí dostupného bydlení.


V nadcházejícím období hypotečního "nečasu" se nabízí poohlédout se po nabídce družstevní bytové výstavby. Stavební bytové družstvo Praha, dále jen SBD Praha, definitivně rozhodlo o další bytové družstevní výstavbě v místě, které se proslavilo dětským světem Mirakulum, místem, které je dostupné svou vzdáleností na dojezd za prací i do Prahy jak vlakem tak autem.


Projekt míří přednostně na rodiny s dětmi s byty o velikosti 3+KK za podmínek financování, které je nesrovnatelné s cenami v Praze. V dohledné době budou spuštěny webové stránky projektu PARK MILOVICE, kde budou uvedeny všechny podrobné informace včetně ceníku bytů. Jedná se o dva domy s celkem 34mi byty. Každý byt bude mít svou sklepní kóji.


Město Milovice je v rozpuku! Už nyní se může pyšnit svou krásnou školou, která letos otevírá 8 tříd pro prvňáčky! Projektují se nová a nová nákupní centra, v plánech města přibývají hřiště pro děti, nové zdravotní středisko, komunikace a vše souvisí s přibývající novou bytovou výstavbou. Svou polohou láká  milovníky sportu i historie, navazuje pozvolna na malebné město Lysá nad Labem.


Brzy budeme informovat více. Tým družstevního portálu. cz


64 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page