top of page

Půjčka na družstevní byt? Ano, jde to!

Půjčka ProBydlení:


Když je hypotéka nedostupná, spotřebitelský úvěr příliš drahý a klasický úvěr ze stavebního spoření v nedohlednu, vede cesta k rekonstrukci zpravidla přes překlenovací úvěr: je jednoduchý, snadno dostupný a má dobré parametry úrokových sazeb. Ty bezkonkurenčně nejlepší nyní až do konce října nabízí MONETA Stavební Spořitelna s úrokovou sazbou od 3,6 % p.a.


Kromě bezkonkurenčně nejnižší sazby je Půjčka ProBydlení, jak se tento úvěr jmenuje, zajímavá i z několika dalších úhlů pohledu: úvěr je poskytován bez zajištění nemovitostí, má poměrně dlouhou dobu splatnosti a také vysokou horní hranici úvěrových možností. Zatímco až 22letá splatnost garantuje nízké splátky, horní hranicí je úvěr až do výše 1 milionu korun; pro financování družstevního bydlení má pak MONETA Stavební Spořitelna připraven dokonce ještě půl milionu korun navíc.


SAZBA S GARANCÍ


V rámci aktuální akce je navíc úroková sazba snížena na 3,6 % p.a., což činí z Půjčky ProBydlení momentálně nejlevnější nezajištěný překlenovací úvěr v České republice. Jen pro představu: například při půjčce ve výši 300 tisíc korun je díky dlouhé době splatnosti možné splácet již od 1700 korun měsíčně. Splátka je navíc stejná po celou dobu splatnosti.


ZAJIŠTĚNÍ NEMOVITOSTÍ? NETŘEBA


Půjčka ProBydlení je navíc poskytována bez zajištění zástavním právem k nemovitosti, které jinak bývá problémem například při koupi družstevního bytu nebo v případě, kdy lidé zkrátka nevlastní žádnou nemovitost, kterou by mohli dát do zástavy.


VÝHODY PŘEKLENOVACÍCH ÚVĚRŮ


Jednoznačnou výhodou překlenovacích úvěrů je fakt, že vám stavební spořitelna půjčí peníze pro období, než splníte podmínky pro získání standardního úvěru ze stavebního spoření. Tou základní je mít uzavřenou smlouvu a spořit alespoň dva roky, navíc je potřeba mít našetřenou předem stanovenou procentuální částku z cílové sumy. Jak tedy vyplývá ze samotného názvu, tento typ úvěru vám zkrátka pomůže dané období "překlenout". Po dobu jeho trvání však i nadále spoříte a tím zvyšujete hodnotu svého vkladu. Zároveň platíte úroky z celé cílové částky, tedy včetně Vašich ušetřených peněz. Jakmile splníte podmínky standardního úvěru ze stavebního spoření, překlenovací úvěr tímto splatíte a nadále budete splácet již jen jistinu úvěru a úroky z ní. V praxi to znamená, že v jedné splátce spoříte ve stavebním spoření a ve druhé splátce platíte pouze úroky za půjčené peníze, samotná jistina se neumořuje. Pokud tedy právě aktuálně vybíráte úvěr na svoje bydlení nebo plánujete rekonstrukci, které nechcete či nemůžete financovat hypotékou, stojí za to zamyslet se nad Půjčkou ProBydlení a přijít do MONETA Stavební Spořitelny. Žádné skryté nástrahy vás totiž u tohoto překlenovacího úvěru nečekají.


Zdroj: komerční prezentace




2 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page